Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως

                  Ι.Μ. Γορτύνης & Αρκαδίας

Ενορία Αγ. Δέκα

Ηρακλείου Κρήτης

TOLO  AGIOI DEKA 6Σε μια πανέμορφη ειδική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο επαγγελματιών και τον πολιτιστικό Σύλλογο Τολού την Κυριακή 22 Απριλίου , στο Δημοτικό Σχολείο Τολού, αδελφοποιήθηκε το χωριό μας με την δημοτική ενότητα Τολού Αργολίδος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, οι Βουλευτές Αργολίδας Γ.Γκιόλας, Γ.Ανδριανός και Γ.Μανιάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος,ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, ο Δήμαρχος Γόρτυνος Ν. Σχοιναράκης, ο Αντιδήμαρχος Σ. Μπομποδάκης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων Μανώλης Πατεράκης, οι πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Τολού και Αγίων Δέκα, Νικόλαος Μπικάκης και Τσατσάκης Χρυσοβαλάντης αντίστοιχα, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Γ.Καχριμάνης και πλήθος κόσμου από το Τολό και την Κρήτη.

Νωρίτερα τελέσθηκε θεία λειτουργία και επιμνημόσυνη δέηση στην πλατεία Ηρώων Πεσόντων Κρητών, από τον Μητροπολίτη Αργολίδας, ενώ έγινε κατάθεση στεφάνων και επίδοση τιμητικών πλακετών.

TOLO  AGIOI DEKA 1

TOLO  AGIOI DEKA 2

TOLO  AGIOI DEKA 3

TOLO  AGIOI DEKA 4

TOLO  AGIOI DEKA 5

TOLO  AGIOI DEKA 7

TOLO  AGIOI DEKA 8

TOLO  AGIOI DEKA 9

TOLO  AGIOI DEKA 10

TOLO  AGIOI DEKA 11

TOLO  AGIOI DEKA 12

TOLO  AGIOI DEKA 13

TOLO  AGIOI DEKA 14

TOLO  AGIOI DEKA 15

TOLO  AGIOI DEKA 16

TOLO  AGIOI DEKA 17

TOLO  AGIOI DEKA 18

TOLO  AGIOI DEKA 19

Πηγή:argolikeseidhseis.gr